Om os

Dansk Vandrelaugs mission er at skabe gode oplevelser for livet. Vores vision er, at vi vil være kendt som den mest aktive og mangfoldige vandreforening i Danmark.

Kort om Dansk Vandrelaug:
Dansk Vandrelaug blev stiftet 18. maj 1930 med det formål at give alle mulighed for at komme ud i naturen.
Vi betragter os selv som Danmarks største aktivitetsorganisation for vandrere med p.t. over ca. 10.000 medlemmer. Ca. 600 frivillige turledere i vores 20 lokalafdelinger tilrettelægger og gennemfører året rundt ca. 2.200 vandreture i Danmark og udlandet.

Vores mål er:

Vores strategi er:

Kort om vores vandreture:
Sund motion, gode oplevelser i naturen og hyggeligt samvær er kernen bag Dansk Vandrelaugs vandreture. Vi har et stort udbud af vandreture lige fra de korte ture, som er velegnede for begyndere m.v., til de helt lange, for eksempel vandremaraton på 42,2 km og 50, 60 ja sågar 100 km på 24 timer. De fleste ture er dog mellem 10 og 20 km.
Mange af turene foregår ude i naturen, i skovene og ved kysterne eller ad trampestier gennem spændende land- og sommerhusområder. Andre ture er byvandringer, ofte med et særligt tema, som kombinerer kulturoplevelser med motion og socialt samvær med andre entusiastiske vandrere.
Turene finder du i medlemsbladet VandreLiv eller via tursøgningen på hjemmesiden https://dvl.dk/

Du kan læse mere om Dansk Vandrelaug, herunder vores værdier, vedtægter og historie på hjemmesiden.